Keresés
Close this search box.

A cukorbetegek speciális bőrápolása

//

Az ingadozó vagy a nem megfelelő vércukorszint az ér- és az idegrendszer sérüléseihez vezethet, ami a verejtékezés csökkenését, illetve a bőr védelmi funkcióinak gyengülését eredményezi. A cukorbetegek tehát speciális bőrápolást igényelnek.

A cukorbetegek speciális bőrápolása

A cukorbetegek bőrére jellemző a túlzott kiszáradás, kellemetlen viszketés, túlérzékenység, hámlás, sárgás szín, hajlam az ekcémára, fekélyekre, bőr és izomsorvadás kialakulására, valamint a bakteriális fertőzésekre.

Kifejezetten a diabéteszesek igényeinek megfelelően az OCEANIC laboratóriumi kutatói – diabetológusokkal és bőrgyógyászokkal együttműködve – dolgozták ki az AA THERAPY FOR DIABETICS termékcsaládot, amely 3 részből áll és komplex bőrápoló programot képez:

1. ARCÁPOLÓ PROGRAM – az édesgyökér, homoktövis kivonat, allantoin, d-panthenol, szója olaj, shea vaj és squalen tartalmú Krémes arctisztító emulzió arcmosakodáshoz, Hidratáló és Regeneráló arckrém napi bőrápoláshoz ajánlottak. Hatékonyan ápolják a bőrt, felgyorsítják regenerációs folyamatait, vékony védőréteget képeznek a bőrfelszínen.

2. TESTÁPOLÓ PROGRAM – az urea, L-arginin, E-vitamin, tejsav, kamilla, Tetranyl U tartalmú Tusfürdő, Testápoló balzsam, Fejbőr ápoló sampon és Intim mosakodó megóvják a bőrt a kiszáradástól, fertőzésektől, hidratálják, regenerálják, csökkentik az irritációkat, megszüntetik a száraz és pikkelyes bőr kellemetlen érzését, csökkentik a viszketést.

3. LÁBÁPOLÓ PROGRAM – az ureát, homoktövis olajat is tartalmazó Puhító és védő, illetve az Antibakteriális és gombásodást gátló lábkrémek a fiziológiainál alacsonyabb pH értéküknek és az alkotóelemek gombásodást gátló és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően, hatékony védelmet nyújtanak a fertőzések ellen. Vékony védőréteget képeznek a bőrön, megakadályozva a bőr kirepedezését, érdessé válását.

A termékek gyerekek számára is javasoltak, az allergiás bőrűek is biztonságosan használhatják. (x)

Forgalmazó: alla NATURA Kft., 1112 Budapest, Olt u. 37.
Telefon/fax: 06-1/338-1047
info@allanatura.hu
www.allanatura.hu
www.aatherapy.hu
Mintabolt: 1137 Budapest, Pozsonyi út 21. tel.: 06-1/320-5952

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!