Keresés
Close this search box.

Miért fontos a természetes babaápolás?

//

Az újabb statisztikák szerint egyre több atópiás, allergiás jelenséget észlelünk. Ráadásul minél fiatalabb generációt vizsgálunk, annál ijesztőbb az e betegségben érintettek száma.

A fejlett ipari országokban lassan a legelterjedtebb betegségcsoportról van szó. Így érthetően egyre több figyelem jut a megelőzés és a gyógyítás módszereire. A megelőzés biztosan legfontosabb időszaka pedig a születés időpontja előtti és a rögtön utána következő életkor.

E termékek megbízhatók, mert kifejlesztésük több mint kilencven év európai hagyományán alapszik. A termékek továbbfejlesztésében pedig tapasztalt szakemberek, szülésznők és gyógyszerészek, tehát az igényeket és a lehetőségeket legjobban ismerők vettek részt.

A szigorú előírásokat követő biodinamikus gazdálkodás folyamán a növénytermesztésre használt földbe már a termesztés megkezdése előtt hét évvel nem kerülhet vegyszer. A komposztálást, trágyázást is belső, zárt körben kell megoldani. A növényvédelemre az optimális ültetési idő, a növénytársítások és a szintén szigorúan vegyszermentes, különleges előállítású természetes hatóanyagú termékek szolgálhatnak.

A szüretelés is gondos válogatás mellett, optimális időben kell, hogy történjen. A körömvirág virágát például kézzel és mindig reggel szüretelik, mert a felszálló áramlatok miatt ekkor van a növény virágában a legtöbb hatóanyag. Az ilyen minőségű növényből tényleg rendkívül hatékony termék készíthető.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!