Keresés
Close this search box.

KAQUN AZ ÉLETELEM

//

A sikeres szeptemberi konferenciát követően, már megkezdődött a 2013-as rendezvények előkészítése. A KAQUN Hungária Kft. célkitűzése, hogy a szakemberekkel egy időben az érdeklődők, természetgyógyászok is minél szélesebb körben megismerjék a KAQUN fogyasztásának, valamint a fürdőkúra igénybevételének előnyeit, pozitív élettani hatásait.

KAQUN AZ ÉLETELEM

Zajlik az élet a KAQUN háza táján, nincs megállás…

Idén nyáron indult és lezárult egy-egy új tanulmány. A KAQUN legújabb, randomizált vizsgálata megkezdődött országos intézményben, onkológiai betegeken, melynek eredményéről remélhetőleg már beszámolhatunk a tavaszi rendezvényeken.

Emellett lezárult egy tanulmány, melynek célja volt a KAQUN hatásának vizsgálata az időskori demenciára. A vizsgálat sikerrel zárult, a pozitív eredmények várhatóan ez év végén kerülnek publikálásra.

Ennek a gélnek egyik új és külföldön nagy sikerrel debütáló típusa a KAQUN Gold Gél, mely 24 karátos aranyat tartalmaz, kiaknázva a KAQUN-hatás mellett az arany évezredek óta ismert élettani tulajdonságait. E termékújdonság leendő felvevőpiaca a szépségipar lesz.

A KAQUN gél tanulmányai is megkezdődtek, ezzel folytatva a cég hagyományait, miszerint minden, amit e termékekről olvashat, alá van támasztva klinikai vizsgálatokkal.

Pár gondolat, amin érdemes elgondolkoznunk…

A daganatos betegségek kezelése az orvosi protokoll szerint kemoterápiával, illetve sugárkezeléssel történik. Ezek a klasszikus onkológiai kezelések sajnos komoly mellékhatásokkal járnak. Ilyen ismert mellékhatások a hányás, hasmenés, hajhullás, étvágytalanság, bőrreakciók, vérszegénység, alacsony fehérvérsejt-szám, ami az ellenálló-képesség csökkenését eredményezi, növelve a fertőzésveszélyt.

Az onkológiai kezelésekkel járó mellékhatások egyénenként változóak, és az alkalmazott kezeléstől is függenek. Amennyiben a jelentkező mellékhatások miatt csökkenteni kell a kezelés során alkalmazott gyógyszerek dózisát, vagy fel is kell függeszteni a kezelést, az veszélyezteti a terápia eredményességét, tehát mindenképp hátrányt jelent. Emiatt egyre nagyobb szükség van olyan kiegészítő, illetve támogató terápiára, amely ezeket a problémákat a minimálisra csökkenti, és amelynek alapvető célja a szervezet általános erősítése, a mellékhatások csökkentésével a kezelések jobb elviselhetősége, ami által fokozódik a terápia hatékonysága, így javul az életminőség.

A Kaqun víz mind a gyártási technológiát, mind a tudományos eredményeit tekintve egyedülálló! Immunerősítő hatékonyságát klinikai vizsgálati eredmények igazolják. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!