Keresés
Close this search box.

Rák? Ki gyógyítja meg?

//

Akik teljesen meggyógyultak a rákból és egészségesek is maradtak, azok tudják leginkább, hogy mi okozhat rákot és hogyan lehet belőle kigyógyulni.

Rák? Ki gyógyítja meg?

Miután elfogadta, hogy betegsége gyógyíthatatlan és megbékélt a halállal, alternatív módszerek után kutatott, hogy megkönnyítse az „átmenetet”. Ahelyett, hogy sorsát passzívan elviselte volna, elhatározta, hogy a hátralévő időben sokkal többet foglalkozik magával és jólétével, aktív alakítója lesz életének.

Mindent kipróbált: az akupunktúrától és gyógynövény-terápiától a meditációig és vizualizációig, melyek üzenete sejtjei felé az önmagához való szeretetteljes hozzáfordulás egyértelmű jelei voltak.

Anna rákja néhány hónap múlva elkezdett gyógyulni. Egy évvel később onkológusa legnagyobb csodálkozására eltűntek a rák nyilvánvaló jelei. Most, 20 év távlatából, nemcsak kigyógyult a rákból, de sokkal egészségesebbnek és vitálisabbnak érzi magát, mint valaha.

Anna alapjaiban változtatta meg addigi életfelfogását és beállítottságát. Kilépett az ellenőrizhetetlennek mondott, végzetes betegség passzív áldozati szerepéből és az egészséges test megteremtőjének aktív irányító szerepére vállalkozott.

Az a tény, hogy előrehaladott rákbetegségből is lehetséges a spontánnak mondott gyógyulás, az immunrendszernek azt a képességét mutatja, hogy képes gyorsan és hatékonyan megszabadulni a kialakult daganatoktól és megakadályozni újabbak létrejöttét – feltételezve, hogy megszűntek annak okai.

A rák elleni küzdelem helyett az önmagunkért való felelősségvállalás, az életünkben előforduló energiarabló befolyások megszüntetése kellő erősségű motivációt jelent immunrendszerünk számára, hogy megszüntesse a betegséget. Amíg csak lélegzünk, van esélyünk a gyógyulásra!

Andreas Moritz
ayurvédikus gyógyító, táplálkozás-terapeuta

A szerző A rák nem betegség című könyve kapható a könyvesboltokban, megrendelhető az FHL Kiadónál:
www.fhlkiado.hu
Levélben: 9025 Győr, Kossuth L. u. 136.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!