Keresés
Close this search box.

Hogyan semlegesíthetjük a tüskefehérjéket?

//

Ha COVID-19-fertőzött volt vagy ez ellen védőoltásokat kapott, előfordulhat, hogy még mindig tüskefehérjék keringenek a szervezetében, melyek egyes sejtek, szövetek és szervek károsodását okozhatják. Egy nemzetközi szakértői csoport részletes ajánlást dolgozott ki a veszélyes tüskefehérjék semlegesítésére természetes hatóanyagok felhasználásával.

A tüskefehérje minden SARS-CoV-2 variánsban megtalálható, de a COVID-19-védőoltások legtöbb típusával is bekerül a szervezetbe, s ott sejtkárosodásokat okozhat. Ahogy Dr. Robert Malone, az mRNS- és DNS-vakcina alaptechnológiájának feltalálója nyilatkozta: „…aktív az erek belsejét bevonó sejtek biológiájának manipulálásában,részben az ACE2-vel való kölcsönhatása révén, amely szabályozza az erek összehúzódását, a vérnyomást és egyéb tényezőket”. A tüskeprotein – a vírustól függetlenül – önmagában is képes gyulladást és károsodást okozni.

Dr. Peter McCullough belgyógyász, kardiológus, epidemiológus véleménye szerint a szervezetbe akár fertőzés, akár vakcina útján bejutott tüskefehérjék gyulladást és vérrögképződést okozhatnak minden olyan szövetben, amelyben felhalmozódnak.

Az egyik oltóanyaggyártó „biológiai eloszlási vizsgálata”, melyet annak meghatározására használtak, hogy az injektált anyagok hová jutnak el a szervezetben, kimutatta, hogy az oltásokból származó COVID-tüskefehérje „elég magas koncentrációban” halmozódott fel például a petefészekben.

Egy japán biológiai eloszlási tanulmány azt találta, hogy a vakcina részecskéi az injekció beadásának helyéről a vérkeringésbe kerülnek, s a tüskefehérjék szabadon eljuthatnak a szervezet távoli részeire is, beleértve a petefészkeket, a májat, a neurológiai szöveteket és más szerveket. Valószínűleg ez a folyamat is felelős lehet a fertőzést vagy a védőoltást követően tapasztalt tünetekért. Az Egészségügyi Világtanács (WCH) szakemberei ajánlásukban néhány olyanmódszert javasolnak, melyek növelik annak esélyét, hogy oltás vagy fertőzés után minél nagyobb mértékben megvédhessük magunkat a megmaradt, lerakódott vagy keringő tüskefehérjék okozta esetleges károsodásoktól.

Az ajánlás – a szakorvosi vizsgálat és diagnózis alapján végzett terápia kiegészítéseként – tartalmazza a javasolt, jelenleg ismert és elérhető természetes gyógymódok útmutatóját, ebből csak néhány fontosabb részletet ragadunk ki.

A tüskefehérje emberi sejtekhez való kötődését gátolhatják, azaz tüskeprotein-inhibitorként működhetnek a következő növényi anyagok: Emodin, Neem, közönséges gyíkfű (Prunella vulgaris), lucfenyőtüske, pitypanglevél-kivonat (Taraxacum).

A tüskefehérjék „semlegesítésére” a szakemberek sikiminsavat tartalmazó növényi vegyületeket ajánlanak – N-Acetil-Cistein (NAC), Glutathion, C-vitamin, feketenadálytő-levél (Symphytum caucasicum), illetve a következő növényekből készült teák: orbáncfű (Hypericum perforatum), édeskömény (Foeniculum vulgare), csillagánizs (Illicium verum), lucfenyőtű. Fenti növényi hatóanyagok csökkenthetik a tüskefehérje egyes toxikus hatásait.

A tüskeprotein a sejtek ACE2 receptoraihoz kötődik, ami rontja a receptorok normál működését, s ez az elzáródás összefüggésben lehet bizonyos autoimmun folyamatokkal is. A hidroxiklorokin (cinkkel), a quercetin (cinkkel) és a fisetin nevű flavonoid természetes módon hozzájárulhat az ACE2 receptorok védelméhez.

A tüskefehérjék nemkívánatos hatásainak semlegesítését segítő hasznos anyagok közül tehát néhány, a teljesség igénye nélkül: C- és D-vitamin, N-Acetil-Cistein (NAC), cink, quercetin, kurkumin, magnézium, feketeköménymag-olaj, máriatövismag-kivonat, zöldtea, apigenin, resveratrol, rutin, hesperidin stb. Ne feledjük azonban, hogy az első lépés az egészséges immunrendszer felé az egészséges táplálkozás! A feldolgozott és gyulladáskeltő élelmiszerek fogyasztásának csökkentése elengedhetetlen az optimális immunválaszhoz.

Az időszakos böjtölés – a napi étkezések 6-8 órás idősávba való sűrítése – szintén előnyös. Ez a mitokondriális egészség és az anyagcsere javításán túl fokozhatja az autofágiát is, ami egyrészt segíti a sérült sejtek eltávolítását, másrészt egy esetleges fertőzés után a káros vírusok, baktériumok elpusztítását. Fenti segítő szándékú információ és javallatok jó kiindulópontot szolgáltatnak egy átfogóbb egészségügyi stratégia kidolgozásához.

Forrás: Dr. Joseph Mercola, worldcouncilforhealth.org

Az ajánlott összetevők felhasználása: ahogy az orvos, gyógyszerész vagy természetgyógyász javasolja vagy ahogy a csomagoláson ajánlják. Mindig ellenőrizze a csomagoláson található információt az esetleges ellenjavallatokkal kapcsolatban!

Referenciák és irodalomjegyzék:

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!