Házhoz szállítva!

Lapunk továbbra is ingyenes! Az éves postai és csomagolási költség megtérítése mellett otthonába kézbesítjük.

A megrendelő szelvényt innen töltheti le.

(Töltse le a fájlt – amit a legtöbb szövegszerkesztő program megnyit, pl. wordpad –, majd nyomtatás után töltse ki és juttassa el hozzánk, a megredelőn feltüntetett postacímre, vagy e-mail címre!)


Internetes magazinunk hírei

Ismét fejlesztettünk weboldalunkon, hogy minél kényelmesebben tudják böngészni. Három kényelmi szolgáltatást is beépítettünk oldalaink aljára:

Nyomtatóbarát verzió: Nyomja meg, és az adott oldal cikkének szövege új ablakban nyílik meg könnyen nyomtatható formátumban. Még egy hasznos tulajdonsága az, hogy ezen az oldalon böngészője beállításainak segítségével a betűk méretét is tudja változtatni, így jobban olvashatóvá varázsolva.

Ismerősnek ajánlom: Ez a funkció egy kis ablakba ugrik fel, ahol egy barátjának e-mail címére ajánlást tud küldeni annak a cikknek a címével és linkjével, amelyik oldalon az ajánlást indította. Rövid szöveget is írhat a levélhez, és az Ön e-mail címét se felejtse el megadni. Az itt megadott adatokat nem tároljuk el, csak az ajánlás megtörténte kerül feljegyzésre. További adatvédelmi információk.

Kedvencek közé: Egyszerűen elteheti az éppen olvasott cikket a kedvencei közé, és bármikor folytathatja onnan előhívva azt. Így már nemcsak a nyitóoldalunkat tudja rögzíteni, hanem bármelyik, az Ön számára érdekes cikk linkjét is. Sajnos ez a funkció technikai okokból csak Internet Explorer böngészőkben működik.