Keresés
Close this search box.

Méregtelenítsünk!

//

A poszt-Covid panaszok kapcsán érdemes felelevenítenünk, hogyan enyhíthetjük a koronavírus-fertőzéssel vagy a védőoltással szervezetünkbe került tüskefehérjék hatásait.

2022. februári lapszámunkban részletesen közöltük az Egészségügyi Világtanács (WCH) szakembereinek ajánlását, melynek segítségével mérsékelhetjük a szervezetet, azon belül például a szív- és érrendszert, a veséket, a májat, egyéb szerveket, illetve a neurológiai szöveteket érő negatív hatásokat. Hasznosnak bizonyulnak ehhez a sikiminsavat tartalmazó növényi vegyületek, például: N-Acetil-Cistein (NAC), Glutathion, illetve a következő növényekből készült teák: orbáncfű, édeskömény, lucfenyőtű. csillagánizs. Szintén jótékonyak lehetnek a következők: C- és D-vitamin, cink, quercetin, kurkumin, magnézium, feketeköménymag-olaj, máriatövismag-kivonat, zöld tea, apigenin, resveratrol, rutin, hesperidin. A jól működő immunrendszer felé azonban első lépés a tudatos, egészséges táplálkozás. A témáról részletesen ebben a cikkben olvashat.

Forrás: Dr. Joseph Mercola, worldcouncilforhealth.org

Az ajánlott összetevők felhasználása: ahogy az orvos, gyógyszerész vagy természetgyógyász javasolja vagy ahogy a csomagoláson ajánlják. Mindig ellenőrizze a csomagoláson található információt az esetleges ellenjavallatokkal kapcsolatban!

A legsűrűbben jelentkező poszt-COVID-tünetek gyakorisága a felmérések szerint:

44% – Ízületi fájdalmak
29% – Szívpanaszok, szapora szívverés
26% – Feledékenység
22% – Légzési nehézségek
14% – Nőgyógyászati gyulladások
13% – Hajhullás
11% – Fejfájás
5% – Fáradékonyság
3% – Pszichés zavarok

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!