Keresés
Close this search box.

Fájdalomcsillapítás mellékhatások nélkül

//

Hogyan segíthetünk mindennapi hát-, derék-, térd-, boka-, váll-, esetleg nyakfájdalmunkon, íngyulladáson, ízületi fájdalmakon, sportsérülésen, vagy rándulás, ficam esetében egy gyógyszer- és hatóanyagmentes, egyszerű tapasszal?

Fájdalomcsillapítás mellékhatások nélkül

Kindmax Kineziológiai tapasz – már nem csak sportolóknak!

Dr. Kenzo Kase, japán kiropraktőr az 1970-es években fejlesztette ki azt a kineziológiai tapaszt, amely tulajdonképpen egy rugalmas, öntapadós pamut szalag, mely támogatja, felerősíti a szervezet öngyógyító képességét.

Dr. Kase találmányának használata igen gyorsan elterjedt elsőként a sport gyógyászatban és a műtéti rehabilitációban, majd a fizikoterápiában és a gyógytornában is. A kineziológiai tapasz felhasználási területe napról napra szélesedik, tért hódított a reumatológia és a neurológiai fejlesztés területén is. Alkalmazása mára már nem csak az elit sportolók szükségletévé vált, hanem az egészséges emberek házipatikájának is részét képezheti.

A kineziológiai tapasz alkalmas az igen gyakori, egészen hétköznapi hát-, derék-, térd-, boka-, váll-, egyéb ízületi, esetleg nyakfájdalmak, íngyulladással, ficammal, rándulással, egyéb mozgásszervi sérüléssel járó panaszok enyhítésére. A Kindmax kineziológiai tapaszok mellé adott fényképes használati útmutató alapján 10-féle testrész alap tapasztási technikáját tanulhatja meg, végezheti el saját maga.

A kineziológiai tapasz természetes módon szünteti meg az ödémát, végtagduzzanatot a bőrszövet enyhe megemelésével, elhúzásával, elősegítve az ízületi folyadék könnyebb szétoszlását és a jobb nyirokkeringést, a pangás megszűntetését. Ez a tulajdonsága teszi lehetővé a gyors ízületi fájdalomcsillapítást is. Sőt, a duzzadással járó rovarcsípésekre is enyhítő hatást gyakorolhat, az adott terület körülragasztásával.

Amennyiben véralvadásgátló (antikoaguláns) készítményt szed, a tapasz használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét. Ismert akrylallergia, égési sérülések, pikkelysömör, nyílt sebek esetén, illetve a terhesség első 3 hónapjában használata nem ajánlott. (x)

Bódi-Farkas Ildikó
gyógytornász

A kockázatokról kérdezze meg kezelőorvosát, és olvassa el a használati útmutatót!

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!